Menybar

torsdag 30 september 2010

Kycklingfilé med bacon, fetaost och knaprig smördeg

Det här receptet är så gott så gott så gott!!! Min man bara älskar denna maträtt!
Det tar en stund att göra, och det blir några kastruller att diska men det är det värt!! Speciellt som det går att förbereda gratängen i förväg. ( Bra om man ska ha gäster, och inte vill stå vid spisen när gästerna kommer)
Det går utmärkt att byta ut kycklingfilé mot fläskfilé

Ingredienser till en normal gratängform
4-6 kycklingfiléer
1 st röd paprika
1 st grön paprika
3-4 champinjoner
1-2 paket färdigtärnad bacon
3-4 msk smör eller margarin vanligt eller mjölkfritt
6 dl röd vanlig, eller laktosfri mjölk
Maizena mjöl
Fetaost
Soja
1 ägg
Färdig smördeg på rulle
Servera med ris, färsk pasta eller potatis


Klicka på Läs mer för att se hela receptbeskrivningen



      ·         Sätt ugnen på 200 grader